Shimano BT-E8014 36V elcykel batteri | Brugt

From: kr. 2.399,00 inkl. moms

Køb brugt Shimano BT-E8014 med 6 måneders garanti. Testet og fuldt funktionsdygtigt. Oplader medfølger IKKE

Beskrivelse

Opgrader din elcykel med vores Shimano BT-E8014 brugte elcykel batteri og få en pålidelig og økonomisk løsning til din cykelbehov. Selvom det er en brugt model, kan du være sikker på, at batteriet har gennemgået en omhyggelig testproces for at sikre, at alt fungerer fejlfrit, inden det når din dør.

Dette Li-ion-batteripakke leveres med en standard spænding på 36V og er udstyret med 10INR19/66-4 celler. Vi tilbyder batteriet i forskellige kapaciteter (Ah), så du kan vælge den, der bedst passer til dine behov og cykelstil. Uanset om du foretrækker en lavere kapacitet for korte ture eller en højere kapacitet for længere eventyr, har vi det rigtige batteri for dig.

For at give dig yderligere ro i sindet tilbyder vi en 6-måneders garanti på alle vores brugte elcykel batterier. Så hvis du oplever nogen problemer med batteriet inden for denne periode, er vi her for at hjælpe.

Opdag fordelene ved at vælge et pålideligt og økonomisk Shimano BT-E8014 brugt elcykel batteri og gør din næste cykeltur til en behagelig og problemfri oplevelse. Bestil dit batteri i dag og tag skridtet mod at forny din elcykeloplevelse!

Bemærk: Da det er et brugt batteri, du køber, kan der være mindre skønhedsfejl og brugsspor. Vær dog opmærksom på, at disse kosmetiske fejl ikke påvirker batteriets ydeevne eller funktion.

OBS! Oplader medfølger IKKE

Yderligere information

Vægt 2 kg
Kapacitet (Ah)

10Ah, 11Ah, 11,6Ah, 12Ah

Availability Now available in-store at
Tangmosevej 87G Køge 4600

Powered With Oliver Pos

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Shimano BT-E8014 36V elcykel batteri | Brugt”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go to Top