Hvem er Batteri Service Køge?

Vi er et elektronik værksted i Køge, hvor vi med stor passion bruger det meste af vores tid på at renovere, reparere og producere batterier / batteripakker til blandt andet elcykler, el-løbehjul og segboards både til private og til erhverv. Vi går meget op i at levere en god oplevelse til dig som kunde og gør vores bedste for at kunne levere en god service og en pris der er til at have med at gøre.

Genbrug er vejen frem!

På online shoppen finder du et stort udvalg af segboards, el løbehjul, elcykler og batterier, både helt nyt men også brugt (Med 6 måneders garanti), da vi syntes at genbrug er vejen frem! I en verden fuld af forbrug, ønsker vi at skabe fokus på den glæde der kan være i at give nyt liv til f.eks. dit brugte batteri, hvorved du både sparer miljøet og din pengepung for mange penge.

Vi får ofte både batterier, cykler og andet ind i værkstedet til reparation som har haft en langt liv, eller måske ønsker ejeren bare at købe nyt i stedet – Dem tager vi glædeligt ind og istandsætter og giver nyt liv hvorefter vi sætter dem til salg på shoppen, så du kan nyde godt af et godt tilbud. Vores brugte varer fungerer helt fejlfrit (Som regel sætter vi helt nye batteripakker i), hvor det kun er kosmetiske fejl der gør at du kan købe det billigere.

I vores værksted har vi altid en udstilling af mange af disse brugte/demo varer stående som du kan komme forbi og prøvekøre.

Dine batterier er i trygge hænder

Med mange års erfaring inden for elektronik og batterier kan vi sikre dig, at dine batterier er i gode og trygge hænder. Vi anvender kun dele fra anerkendte producenter såsom Samsung, Panasonic og LG, da vi er sikre på, at de kan leve op til vores egne kvalitetskrav. Vi går meget op i at sikkerheden skal være i top. Det er et følsomt ervherv at arbejde med batterier og elektronik og ikke helt ufarligt. Derfor anbefaler vi aldrig at man forsøger sig med hjemmelavede løsninger, men i stedet kontakter en ekspert. Vi har det nødvendige udstyr til at arbejde sikkert.

Vi er elektronik nørder og elsker det vi laver, hvilket også afspejles i den service vi leverer!

Kan dit batteri ikke mere?

Hvis du står med et batteri der ikke kan mere, så kan vi hjælpe dig med at reparere, renovere eller opgradere det, så du kan køre længere på en opladning. Hvis du er i tvivl om en renovering er noget for dig, så kan du få svar på alle dine spørgsmål og se vores guide lige her.

I vores værksted i Køge har vi det nødvendige værktøj og ekspertise til at få dit batteri i tip top stand på ingen tid. De fleste vælger at smide deres batteri ud og købe nyt når det ikke kan mere. Men du kan faktisk spare op til 50% ved at renovere dit batteri hos Batteriservice i stedet.

Når du har bestilt din renovering og vi modtager det med posten (eller i hånden hvis du kommer personligt og afleverer), ligger vi det i kø sammen med de andre batterier der er inde til renovering.

Når det er din tur i køen, tager vi et kig på den indleveringsseddel du har udfyldt så vi ved hvad dine ønsker er. Hvis det er aftalt, ringer vi dig op når vi har taget et kig på dit batteri og aftaler sammen hvad der kan gøres. Ellers går vi straks i gang med at renovere dit batteri efter de indikerede ønsker.

Når vi renoverer dit batteri, så får du et batteri som er som nyt indvendigt, men indkapslingen og kassen er den samme. Når vi får dit batteri ind på vores værksted, åbner vi batterikassen op og fjerner de defekte battericeller hvorefter vi bygger en helt ny batteripakke og sætter ind i stedet for. Vi udskifter som regel alle cellerne på en gang, da det ikke kan betale sig at skifte et par enkelte celler.

En ekstra gode ved at renovere dit batteri er, at du i mange tilfælde også kan opgradere kapaciteten/amperetimer. I nogle tilfælde kan du øge kapaciteten med over 50%. Dette gør, at du kan cykle, køre, bore osv. meget længere imellem opladninger. Du vælger selv, hvor meget du ønsker, at dit batteri skal opgraderes i punktet “ønsket opgradering” på den indleveringsseddel du modtager via mail efter du har betalt her på siden.

Skulle vi til gengæld mod forventning ikke kunne renovere dit batteri, koster det dig ikke noget og du bestemmer selv, om du vil have det retur, eller om vi skal bortskaffe det for dig.

Lær vores team at kende!

Patrick Kronholm Sørensen
Patrick Kronholm SørensenDirektør & batteri ekspert
Hej! Når du besøger os på værkstedet i Køge er det mig der står for reparation og renovering af dine batterier. Med mine flere års erfaring og store passion indenfor branchen kan du trygt efterflade dine batterier hos mig. Når du ringer ind til batteriservice kan det være mig eller Christian der tager telefonen og står klar til at rådgive dig.
Christian Bohmann
Christian BohmannBatteri og cykel tekniker
Hej! Jeg står sammen med Patrick for renovering og reparation af batterier på værkstedet. Derudover har jeg masser af erfaring med reparation af cykler og er også udannet automekaniker.
Maya Magnethi
Maya MagnethiVærksteds assistent
Hej! Det er mig der sørger for at pakke din ordre og få sendt posten afsted til tiden. Derudover klarer jeg vigtige små opgaver som at sætte isoleringsringe på battericellerne, assistere med at teste og skille batterier, vande blomster eller sørge for at butikken ser pæn og nydelig ud!
Emma Dalgaard
Emma DalgaardMediegrafiker og kundeservice
Hej! Jeg er mediegrafiker, og når jeg ikke sidder inde på kontoret og opdaterer vores hjemmeside, eller laver flotte annoncer, så er jeg ude og tage billeder til vores Instagram profil eller pakker ordrer. Det er også mig du kan komme til at snakke med når du ringer ind til kundeservice.

Hvad kan vi egentligt?

Batteri renovering / reparation

Har du et batteri der ikke kan mere? Vi har udstyret og ekspertisen til at få det i tip top stand på inden tid. Bestil din renovering i dag.

Salg af nye og brugte batterier

Mangler du et batteri? Vi sælger både nye og brugte batterier til elcykler, løbehjul, segboard, 18650 celler og meget mere.

Rådgivning og vejledning

Vi er eksperter i batterier og kan rådgive dig hvis du er i tvivl om dit batteri kan fixes eller hvilket batteri du skal bruge. Ring til os eller skriv en mail så hjælper vi dig på vej.

Se hvordan vi arbejder

Er du
i tvivl?

Du kan ringe til os i hverdage mellem 12.00 – 14.00. Eller komme og besøge os på værkstedet i Køge, hverdage mellem 09.00 – 16.00 (Fredage til kl. 15).