Mød Batteriservice Køge team!

Hvem er Batteriservice Køge? Velkommen til Batteriservice! Vi er et elektronik værksted beliggende i Køge, hvor vi med stor passion bruger det meste af vores tid på at renovere, reparere og producere batterier / batteripakker til blandt andet elcykler, el-løbehjul og segboards. Hos Batteriservice Køge går vi meget op i at levere en god oplevelse til dig som kunde, og gør vores bedste for at kunne levere en god service og en pris der er til at have med at gøre.

På online shoppen finder du et stort udvalg af segboards, el løbehjul, elcykler og batterier, både helt nyt men også brugt, da vi syntes at genbrug er vejen frem! I en verden fuld af forbrug, ønsker vi at skabe fokus på den glæde der kan være i at give nyt liv til f.eks. dit brugte batteri, hvorved du både sparer miljøet og din pengepung for mange penge.

Med over 10 års erfaring inden for elektronik og batterier kan vi sikre dig, at dine batterier er i gode og trygge hænder. Vi anvender kun dele fra anerkendte producenter såsom Samsung, Panasonic og LG, da vi er sikre på, at de kan leve op til vores egne kvalitetskrav.

Vi er elektronik nørder og elsker det vi laver, hvilket også afspejles i den service vi leverer.

Find dit batteri og send det til renovering her.

Patrick Kronholm SørensenDirektør & batteri ekspert
Hej! Når du besøger os på værkstedet i Køge er det mig der står for reparation og renovering af dine batterier. Med mine flere års erfaring og store passion indenfor branchen kan du trygt efterflade dine batterier hos mig. Når du ringer ind til batteriservice er det mig der tager telefonen og står klar til at rådgive dig.
Emma Magnethi DalgaardMediegrafiker elev
Hej! Jeg er mediegrafiker elev, og når jeg ikke sidder inde på kontoret og opdaterer vores hjemmeside, eller laver flotte annoncer, så er jeg ude og tage billeder til vores Instagram profil eller pakker ordrer. Nogle gange hvis jeg er heldig for jeg også lov til at teste batterier inde på værkstedet eller hjælpe til med andre små opgaver.

Se hvad vi har arbejdet med

Er dit cykelbatteri brugt op eller kan ikke tænde mere?

I vores værksted i Køge har vi det nødvendige værktøj og ekspertise til at få dit batteri i tip top stand på ingen tid. De fleste vælger at smide deres batteri ud og købe nyt når det ikke kan mere. Men du kan faktisk spare op til 50% ved at renovere dit batteri hos Batteriservice Køge i stedet. I de fleste tilfælde skal der blot udskiftes nogle battericeller, men vi kan også tilbyde total renoveringer eller endda opgraderinger så du kan køre meget længere på en opladning.

Vi renoverer de fleste typer batterier til f.eks. elcykler, el-løbehjul, skateboards, segboards, plæneklippere og meget andet. Skriv eller ring endelig til os hvis du har et batteri som du er i tvivl om vi kan fixe.

Du kan sende et billede af dit batteri og informationerne derpå til os på admin@batteriservice.dk , så laver vi et tilbud på renoveringen til dig.

Du kan også bestille renoveringen direkte på vores hjemmeside ved at finde dit batteri her.

Er du
i tvivl?

Vi står klar til at vejlede dig alle hverdage fra 13.00 – 16.00.
Vi glæder os til at høre fra dig. Hvis du ønsker at høre status på din batteri renovering – send venligst en e-mail.