renovering af batteri til elcykel2023-04-12T13:58:36+01:00

Få renoveret dit batteri til elcykel

elcykel batteri renoverings ikon

Find din model her og bestil din renovering af batteri til elcykel i dag

Vi kan renovere de fleste modeller af batterier til elcykler. I de fleste tilfælde kan vi også opgradere kapaciteten på dit batteri så du kan køre meget længere på en opladning. Find din elcykel batteri model herunder og bestil din renovering i dag, så er du køreklar igen inden længe. Hvis du ikke kan finde dit batteri her på siden, kan du også sende os informationerne af dit batteri på e-mail og få et tilbud her.

brinckers logo

“I en verden fuld af forbrug, har vi vænnet os til at købe nyt i stedet for at reparere når vores ting går i stykker. Hos Batteri Service ønsker vi at skabe fokus på den glæde der kan være ved at give nyt liv til dit gamle batteri til elcykel og på den måde sparer du både penge og gør en forskel for miljøet.”

Hvordan foregår en renovering af et elcykel batteri?

Når du bestiller en renovering af dit batteri betyder det at du sender dit gamle elcykel batteri ind til os, hvorefter vi åbner det op og fjerner de defekte battericeller. Herefter bygger vi en helt ny batteripakke og sætter ind i stedet for. Vi har også mulighed for at yde services som f.eks. udskiftning af lade stik, kapacitets test, kalibrering af batteri og udskiftning af BMS. Når batteriet er færdigt, sender vi det tilbage til dig igen så du er klar til at komme ud og cykle!

Batterier i kø til renovering på værkstedet

FAQ | Få svar på dine spørgsmål om renovering af batteri til elcykel

Her kan du få svar på de mest almindelige spørgsmål. Hvis du ikke kan finde svar her kan du eventuelt kigge et af disse steder:

Hvordan får i mit gamle batteri?2023-07-20T09:19:24+01:00

Du bestemmer selv om du vil sende batteriet ind til os med posten eller om du vil aflevere det fysisk på vores værksted (Tangmosevej 87G, 4600 Køge). Det samme gælder når batteriet skal afleveres tilbage efter renoveringen.

Når du køber en renovering gennem hjemmesiden modtager du efterfølgende en pakkelabel på mail som du kan printe ud og klistre på pakken med batteriet og aflevere det i et posthus. (Der er gratis fragt når du køber for over 999,-).

Skal jeg have renoveret eller repareret?2023-07-20T09:19:29+01:00

Når du bestiller en renovering hos os, modtager du efterfølgende på mail en indleveringsseddel som du udfylder med dine ønsker til renoveringen samt hvilke problemer du oplever. Ud fra dette samt de indledende test vi laver når vi modtager batteriet – kan vi vurdere om det kræver en reparation af enkelte dele eller om der skal laves en fuld renovering (hvor vi bygger en helt ny batteripakke og sætter ind i din gamle batterikasse).

På indleveringssedlen kan du også krydse af om du ønsker at blive kontaktet med et tilbud når vi har tjekket batteriet igennem.

Jeg er i tvivl om i kan lave mit batteri2023-04-12T12:23:13+01:00

Hvis du kan finde dit batteri på listen over renoveringer, går processen meget hurtigere og nemmere hvis du bestiller renoveringen direkte gennem hjemmesiden.

Men hvis du stadig syntes at det hele virker lidt forvirrende eller er i tvivl om vi kan lave dit batteri, så kan du altid sende os en e-mail (kundeservice@batteriservice.dk) med nogle billeder af batteriet og informationerne derpå – Så laver vi gerne et personligt tilbud til dig i stedet eller svarer på eventuelle spørgsmål du står med. 

Få et tilbud på renovering her

Min renovering haster. Kan i lave det hurtigere?2023-06-12T08:19:05+01:00

Ja det kan vi. Når du sender dit batteri ind til renovering hos os, kommer den i kø på vores værksted sammen med de andre batterier der er sendt ind til os ( Se aktuelle ventetid i bunden af siden). Vi forstår godt at der kan være nogle tilfælde hvor du hurtigt har brug for dit batteri for at hverdagen kan fungere, og derfor har vi et ekspres gebyr på 449,-  som du kan tilføje til din ordre. Med ekspres gebyret sørger vi for at dit batteri bliver et af de næste i køen og at vi hurtigst muligt laver din renovering.

Hvis du ønsker at tilføje ekspres gebyret kan du altid skrive til os på admin@batteriservice.dk eller tilføje det i kommentaren på din indleverings seddel når du sender batteriet ind til os. Du kan også tilkøbe det som produkt når du køber renoveringen gennem hjemmesiden.

Hvor lang er ventetiden på renovering?2023-09-07T12:37:30+01:00

Vi får en del batterier ind på værkstedet til renovering hver dag og derfor er der en smule ventetid.

Når vi får et batteri ind, bliver det gennemgået og lagt i kø. Ventetiden varierer alt efter hvor meget der er inde i øjeblikket, men du kan altid se den aktuelle ventetid i bunden af vores hjemmeside. I ventetiden er der inkluderet den tid dit batteri ligger i kø, selve reparations / renoverings tiden samt afsluttende test som batteriet skal igennem hos os efter det er blevet repareret / renoveret. Disse afsluttende test kan tage op til 20 timer. Ud over ventetiden skal du regne med ca. 1 – 2 hverdage ekstra hvis batteriet skal sendes retur.

Vær opmærksom på at ventetiden er et estimat. Det er svært for os at give et specifikt tidspunkt, da det kommer an på hvor store og krævende de opgaver der ligger foran i køen er.

Når du kommer i kø til renovering modtager du en booking bekræftelse på mail, med et link til hvor du kan følge hvor langt dit batteri er i processen og du kan her holde øje med status løbende.

Hvis du efter den angivne ventetids periode ikke har hørt fra os og ønsker at høre status, bedes du sende os en e-mail til kundeservice@batteriservice.dk for at høre nærmere.

Trustpilot logo
Trustpilot anmeldelser

Det siger i, om os

Alle aftaler overholdt

“Efter behagelig samtale med firmaet må jeg sige sikke en service alle aftaler overholdt så tak for hjælpen vender helt sikkert tilbage en anden gang og vil gerne fremhæve firmaet til mine bekendte.”

Super service findes stadig

Super god oplevelse og service. Ikke en finger at sætte

Hurtigt og til aftalt fornuftig pris.

Havde problemer grundet kortslutning af ladeindgang til batteri. Kontaktede firmaet og fik hurtigt svar at de kunne hjælpe.
Sendte batteriet onsdag og fik det, i repareret stand, retur lørdag, alt OK til aftalt og meget rimelig pris.
Vil til enhver tid anbefale firmaet.

Rigtig god service

Hej hedder peter møller. Nu har jeg fået lavet to ting mere i dette firma, et stort nyt batteri på 48v, en fejl på støm stik , blev lavet på 2 dage, så havede jeg det tilbage, købte en større lader, forkert stik, fik det skiftet hos dem De fik det d.17-12 fik det retur d. 19-12 og prisen uhørt lav med porto. Jeg laver ikke reklame, har intet med firma at gøre, Mener bare ikke folk skal snydes, der findes mange der bare tage kassen for alt for lidt hjælp, til deres problem, ringg og snak med dem . håber det kan hjælpe nogle. Mvh. Peter

Hurtig og effektiv

Jeg havde vrøvl med enten mit batteri til min el cykel eller opladeren. Flere fagkyndige mente det var mit batteri der skulle skiftes. Men batteri service så på det og opdagede det var en lille fejl i opladeren. Hurtig og effektiv 😊

Det var fantastik

“Det var fantastik, at få en i røret der sagde: ja,det klarer jeg. Jeg havde haft 20, der sagde, at de kunne desværre ikke hjælpe mig. Jeg er så glad for, at jeg ringede til Batteiservice.”

Go to Top