Opret en reklamation

Er din ordre/vare som du har købt hos os beskadiget eller lignende? Så udfyld formularen her for at oprette en reklamations sag, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

For at kunne behandle din sag skal vi bruge dine kontaktinformationer eller et ordrenummer / fakturanummer. Hvis din vare er beskadiget kan du uploade billeder af den beskadigede vare her i formularen.

Reklamation ved batteri renoveringer

Vi giver 2 års garanti på alle batteri renoveringer vi laver. Vær opmærksom på at hvis du sender et batteri ind til os som reklamation og hvis fejlen/skaden ikke er dækket af vores garanti vil der blive opkrævet et gebyr på 499,- der dækker fejlfinding og fragt tur/retur.  

Det kan enten være fordi at vi kan se at skaden/fejlen er selvforskyldt (F.eks. at der er vandskade eller lignende) eller at vi har testet det igennem og ikke fundet nogen fejl på batteriet og det derved er en fejl der ligger et andet sted som f.eks. på din elcykel.

Sørg derfor altid for at sikre dig at det ikke f.eks. er din oplader, elcykel eller lignende der er skyld i problemet inden du opretter en reklamation hos os.

Reklamations formular