Batteri renovering for erhverv

Ønsker du at kunne tilbyde dine kunder et billigere og mere miljøvenligt alternativ til nye dyre batterier?

Så hjælper vi dig gerne! Du kan komme til at tilbyde dine kunder dette gennem Batteriservice.dk, Vi har både mulighed for at I sender batterier til os, aflevere dem på vores adresse eller at jeres kunder sender dem direkte til os og vi sender dem retur til jeres kunder med jer som afsender i neutral indpakning.

Ved en erhvervsaftale vil der være rabat på batteri renovering så I selvfølgelig også kan tjene noget på at sende kunderne til os.

Udlejer i el-cykler, el-løbehjul og lignende, kan vi tilbyde årlig gennemgang af alle batterierne. Dette giver et overblik over jeres batteriers tilstand, og om nogle batterier trænger til en udskiftning eller måske en opgradering, hvilket gør, at de kan lejes ud i længere tid pr. opladning. Vores batteritester passer til stort set alle modeller og mærker.

Har i batterier, der ikke fremkommer på siden, klarer vi også disse. Vi kan ydermere også speciallave batteripakker, der passer til jeres specifikke ønsker.

Lyder det som noget for jer? Eller vil i høre mere, så skriv til os på: admin@batteriservice.dk eller ring til os på +45 61 10 46 00