Ønsker du at kunne tilbyde dine kunder et billigere og mere miljøvenligt alternativ til nye dyre batterier?

 

Så hjælper vi dig gerne!

Du kan komme til at tilbyde dine kunder dette gennem Batteriservice.dk. Batterierne bliver bestilt via hjemmesiden, og i kan derefter sende dem til os, eller vi kan afhente dem efter aftale i Storkøbenhavn.

Ønsker i ikke selv at tilbyde det, laver vi også aftaler om indlevering fra kunder her på siden. Det betyder, at i vil få et beløb pr. batteri, og kunderne kommer ned i jeres butik, når batterierne skal afleveres, hvilket øger jeres chancer for et mersalg.

Udlejer i el-cykler, el-løbehjul og lignende, kan vi tilbyde årlig gennemgang af alle batterierne. Dette giver et overblik over jeres batteriers tilstand, og om nogle batterier trænger til en udskiftning eller måske en opgradering, hvilket gør, at de kan lejes ud i længere tid pr. opladning.

 

Har i batterier, der ikke fremkommer på siden, klarer vi også disse. Vi kan ydermere også speciallave batteripakker, der passer til jeres specifikke ønsker.

Lyder det som noget for jer? Eller vil i høre mere, så skriv til os på: salg@batteriservice.dk eller ring til os på +45 27133325