Bosch PowerPack 300/400/500 – elcykel batteri – Renovering

From: kr. 1.999,00

Bosch Powerpack batteri renovering – OBS! Dette er en renovering, det betyder at vi udskifter batteriet i din gamle batterikasse.

Kan dit Bosch batteri ikke mere? Måske kan det ikke tænde, lade eller køre så langt som det plejede? Bestil en renovering af dit gamle Bosch batteri og få et så godt som nyt tilbage så du er køreklar på ingen tid.

Vi har 2 års garanti på batteri renoveringer. Læs mere om vores garanti her.

Beskrivelse

Bosch PowerPack elcykel batteri renovering– OBS! Dette er en renovering, det betyder at vi udskifter batteriet i din gamle batterikasse.

Hvis du har et brugte batteri magen til kan vi enten købe det af dig eller udskifte cellerne på det så det bliver som nyt

Sådan sender du dit Bosch PowerPack elcykel batteri til renovering:

  1. Vælg og bestil det batteri, der passer dig.
  2. Du modtager i bunden af din ordrebekræftelse et link til at udskrive en pakkelabel, den skal blot printes ud, tapes på pakke og afleveres på dit nærmeste posthus.
  3. Når vi modtager dit batteri renovere vi det hurtigst muligt, vores ventetid fremgår i bunden af hjemmesiden.
  4. Når renoveringen er færdig bliver det sendt retur til dig så godt som nyt.

Med en Bosch PowerPack elcykel batteri renovering kan du spare op til 50% i forhold til at købe et nyt. Vi kan også opgradere batteriet så du kan køre længere på en opladning.

Vi kan opgradere til en større model. Det vil sige at hvis du har en Powerpack 300 kan vi f.eks. godt opgradere det til en Powerpack 400.

OBS! Vær opmærksom på at i nogle tilfælde kan det være nødvendigt at frakoble batteri indikatoren helt (der hvor du kan se hvor meget strøm der er på dit batteri) for at lave en renovering. Men du vil dog stadig kunne set hvor mange procent strøm der er på batteriet, på dit cykel display.

Er du i tvivl? Så kan du læse vores Batteriguide / FAQ ved at trykke her.

Hvorfor skal jeg renovere mit batteri i stedet for at købe et nyt?

Den mest åbenlyse grund til at renovere dit batteri er besparelsen i forhold til at købe et nyt. Dette er blandt andet muligt, fordi vi har mulighed for at genbruge flere elementer fra batteripakken under renoveringen. Foruden denne besparelse skåner vi også miljøet ved at genanvende så meget som muligt. Det, der ikke kan genanvendes, bliver selvfølgelig bortskaffet på korrekt vis. Hos os bliver dit batteri blandt andet renoveret med celler fra anerkendte producenter som Panasonic, Sanyo, LG, Samsung osv. Vi bruger kun disse kvalitetsceller, da disse overholder vores forventninger om levetid, ydelse og vigtigst af alt, fordi sikkerheden er i top.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse

PowerPack 300, Powerpack 400, PowerPack 500, Udskiftning af BMS print

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bosch PowerPack 300/400/500 – elcykel batteri – Renovering”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go to Top