Beskrivelse

Bosch PowerPack elcykel batteri renovation – OBS! Dette er en renovering, det betyder at vi udskifter batteriet i din gamle batterikasse.

Hvis du har et brugte batteri magen til kan vi enten købe det af dig eller udskifte cellerne på det så det bliver som nyt

Sådan sender du dit Bosch PowerPack elcykel batteri til renovering:

  1. Vælg og bestil det batteri, der passer dig.
  2. Du modtager i bunden af din ordrebekræftelse et link til at udskrive en pakkelabel, den skal blot printes ud, tapes på pakke og afleveres på dit nærmeste posthus.
  3. Når vi modtager dit batteri renovere vi det hurtigst muligt, vores ventetid fremgår i bunden af hjemmesiden.
  4. Når renovationen er færdig bliver det sendt retur til dig så godt som nyt.

Med et Bosch PowerPack elcykel batteri renovation kan du spare op til 50% i forhold til at købe et nyt. Vi kan også opgradere batteriet så du kan køre længere på en opladning.

Er du i tvivl? Så kan du læse vores Batteriguide / FAQ ved at trykke her.

Hvorfor skal jeg renovere mit batteri i stedet for at købe et nyt?

Den mest åbenlyse grund til at renovere dit batteri er besparelsen i forhold til at købe et nyt. Dette er blandt andet muligt, fordi vi har mulighed for at genbruge flere elementer fra batteripakken under renoveringen. Foruden denne besparelse skåner vi også miljøet ved at genanvende så meget som muligt. Det, der ikke kan genanvendes, bliver selvfølgelig bortskaffet på korrekt vis. Hos os bliver dit batteri blandt andet renoveret med celler fra anerkendte producenter som Panasonic, Sanyo , Samsung osv. Vi bruger kun disse kvalitetsceller, da disse overholder vores forventninger om levetid, ydelse og vigtigst af alt, fordi sikkerheden er i top.