Ekspres gebyr til batteri renovering

kr. 449,00 inkl. moms

Står du og skal bruge dit batteri lige nu og kan ikke vente på din renovering? Så kan du tilkøbe vores ekspres gebyr, så sørger vi for at din batteri renovering bliver et af de næste i køen.

Modelnummer 177 Kategorier: ,

Beskrivelse

Vi har normalt 7 dages ventetid på renovering (se den aktuelle ventetid i bunden af siden). Vi forstår at der kan være nogle tilfælde hvor du hurtigt har brug for dit batteri for at hverdagen kan fungere, og derfor har vi et ekspres gebyr på 449,- som du kan tilføje til din ordre når du bestiller en renovering af dit batteri. Med ekspres gebyret sørger vi for at dit batteri bliver et af de næste i køen og at vi hurtigst muligt laver din renovering.

Har du endnu ikke bestilt din batteri renovering?

Få renoveret dit gamle batteri til elcykel, el-løbehjul eller andet, så du hurtigt kan komme ud og køre igen. Du kan spare op til 50% ved at renovere dit batteri i forhold til at købe et nyt. Vi kan også opgradere dit batteri så du kan køre længere på en opladning. Find dit batteri og bestil din renovering her. Hvis du ikke kan finde dit batteri her på siden eller er i tvivl om vi kan lave dit batteri, kan du sende os et billede af informationerne og batteriet til os på mail, så udregner vi et tilbud til dig. Du kan også se den fulde liste over batteri renoveringer du kan bestille gennem hjemmesiden.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ekspres gebyr til batteri renovering”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go to Top