Segboard batteri – 5,2AH – 36 volt

From: kr. 649,00 inkl. moms

Batteriet CE og Rohs godkendt, det er brandsikkert og lavet af høj kvalitets materialer. Så du kan trygt bestille dit nye segboard batteri hos os. Passer til de fleste segboards.

  • 36V Lithium-Ion
  • 5200 mAh batteri
  • Sikkerhedsgodkendt
  • Brandsikkert
  • CE & RoHS godkendt
Modelnummer 028 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Segboard batteri 36v – 5,2 AH specifikationer

Står du og mangler et segboard batteri 36v? Der kan være mange grunde til at dit segboard skal have skiftet batteri, måske er det blevet væk eller slidt op men heldigvis er det nemt at skaffe og også ret ligetil at skifte. Vi går op i din sikkerhed og derfor er batteriet CE og Rohs godkendt, det er brandsikkert og lavet af høj kvalitets materialer. Det opfylder alle de danske myndigheder og Eu sikkerhedskrav. Så du kan trygt bestille dit nye segboard batteri hos os. Segboard batteriet er et af de bedste på markedet og sikrer dig en lang levetid med en fantastisk ydeevne og rækkevidde.

Batteriet passer til de fleste segboard – hoverboard – airwheel.

Hvad er et segboard?

Et Segboard består af to batteridrevne hjul, monteret for enden af et bræt. Tænk “skateboard” der vender på tværs, med batteridrevne hjul i hver ende. Hjulene bliver aktiveret når. Du kontrollerer retning og fart ved hjælp af din kropsvægt og balance. Har du endnu ikke fået anskaffet dig et segboard, så kan du se vores udvalg her.

Hvordan skifter man et segboard batteri?

Udskiftning af segboard batteri er meget ligetil, det eneste du skal bruge er et batteri, en skruetrækker og et par funktionsdygtige hænder. Først skrues beskyttelses pladen af segboardet hvor under batteriet sidder. Batteriet sidder fast med 4 skruer, 2 i hver ende som skal skrues af. Herefter er batteriet frit til at blive taget ud og erstattet med et nyt hvor de 4 skruer igen skrues fast. Herefter skrues beskyttelsespladen på igen og segboardet er nu køreklar igen. Se i videoen herunder en gennemgang af hvordan du skifter segboard batteriet.

Yderligere information

Vægt 0,5 kg
Kapacitet (Ah)

2,5Ah, 5,2Ah

Availability Now available in-store at
Tangmosevej 87G Køge 4600

Powered With Oliver Pos

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Segboard batteri – 5,2AH – 36 volt”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go to Top