Bosch PowerPack 300/400/500 – El-cykel batteri – brugt

From: kr. 2.399,00 inkl. moms

Ikke på lager

Køb brugt model af Bosch PowerPack batteri til din elcykel – Vælg mellem model 300, 400 eller 500. Alle vores brugte batterier er gennemtestet til mindst 95% kapacitet og sælges med 6 måneders garanti, så du er sikret en god købsoplevelse hos os. Spar op til 50% ved at købe en brugt model i forhold til at købe nyt.

Beskrivelse

Køb brugt model af Bosch PowerPack batteri til din elcykel – Vælg mellem model 300, 400 eller 500. Alle vores brugte batterier er gennemtestet til mindst 90% kapacitet og sælges med 6 måneders garanti, så du er sikret en god købsoplevelse hos os. Læs mere om vores garanti her.

Hvorfor købe brugt Bosch PowerPack batteri i stedet for nyt?

I en verden fuld af forbrug, ønsker vi at skabe fokus på den glæde der kan være i at give nyt liv til f.eks. dit brugte batteri, hvorved du både sparer miljøet og din pengepung for mange penge. Ved at købe et brugt batteri i stedet for nyt kan du spare helt op til 50%. Vi kan også opgradere dit i forvejen brugte batteri ved at sende det ind til renovering hos os. Læs vores guide om renovering af batterier her. Hvis du er i tvivl om hvilket batteri du skal bruge er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os, så guider vi dig gerne.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse

PowerPack 300, Powerpack 400, PowerPack 500

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bosch PowerPack 300/400/500 – El-cykel batteri – brugt”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

Go to Top