Renovering af Yamaha elcykel batteri 36V

From: kr. 698,00

Yamaha batteri renovering 36V OBS! Dette er en renovering, det betyder at vi udskifter batteriet i din gamle batterikasse.

Kan dit Yamaha 36V batteri ikke mere? Måske kan det ikke tænde, lade eller køre så langt som det plejede? Bestil en renovering af dit gamle Biltema batteri og få et så godt som nyt tilbage så du er køreklar på ingen tid.

Vi har 2 års garanti på batteri renoveringer. Læs mere om vores garanti her.

Beskrivelse

Yamaha batteri renovering 36V OBS! Dette er en renovering, det betyder at vi udskifter batteriet i din gamle batterikasse.

Hvis du har et brugt batteri magen til kan vi enten købe det af dig eller udskifte cellerne på det så det bliver som nyt

Specifikationer på et oprindelige batteri:

 • XL1410021cc
 • X94-22
 • 36V 11.0Ah 400Wh
 • Type: PASB5
 • Model: B94-22
 • Li-ion battery
 • 10INR19/66-4
 • Yamaha Motor Co.,LTD

Sådan sender du dit Yamaha 36V batteri til renovering:

 1. Vælg og bestil det batteri, der passer dig.
 2. Du modtager i bunden af din ordrebekræftelse et link til at udskrive en pakkelabel, den skal blot printes ud, tapes på pakke og afleveres på dit nærmeste posthus.
 3. Når vi modtager dit batteri renoverer vi det hurtigst muligt, vores ventetid fremgår i bunden af hjemmesiden.
 4. Når renoveringen er færdig bliver det sendt retur til dig så godt som nyt.

Med en Yamaha 36V batteri renovering kan du spare op til 50% i forhold til at købe et nyt. Vi kan også opgradere batteriet så du kan køre længere på en opladning.

Er du i tvivl? Så kan du læse vores Batteriguide / FAQ ved at trykke her.

Udskiftning af ladestik på Yamaha batteri

Er opladerstikker på dit Yamaha batteri gået i stykker? Så kan du her på siden bestille en reparation af dit batteri hvor vi udskifter oplader stikket på batteriet og på din oplader til et af vores standard stik så du igen har et funktionsdygtigt batteri.

Hvorfor skal jeg renovere mit batteri i stedet for at købe et nyt?

Den mest åbenlyse grund til at renovere dit batteri er besparelsen i forhold til at købe et nyt. Dette er blandt andet muligt, fordi vi har mulighed for at genbruge flere elementer fra batteripakken under renoveringen. Foruden denne besparelse skåner vi også miljøet ved at genanvende så meget som muligt. Det, der ikke kan genanvendes, bliver selvfølgelig bortskaffet på korrekt vis. Hos os bliver dit batteri blandt andet renoveret med celler fra anerkendte producenter som Panasonic, Sanyo, LG, Samsung osv. Vi bruger kun disse kvalitetsceller, da disse overholder vores forventninger om levetid, ydelse og vigtigst af alt, fordi sikkerheden er i top.

Yderligere information

Vægt 2 kg
Kapacitet

11,6 Ah, 12,8 Ah, 14 Ah, Udskiftning af ladestik

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Renovering af Yamaha elcykel batteri 36V”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

Go to Top