Renovering af Ni-MH boremaskine batteri

From: kr. 499,00

Ni-MH boremaskine batteri renovering –  OBS! Dette er en renovering, det betyder at vi udskifter batteriet i din gamle batterikasse.

Kan dit Ni-MH boremaskine batteri ikke mere? Måske kan det ikke tænde, lade eller yde lige så meget som det plejede? Bestil en renovering af dit gamle boremaskine batteri og få et så godt som nyt tilbage så du er arbejdsklar på ingen tid.

Vi har 2 års garanti på batteri renoveringer. Læs mere om vores garanti her.

Beskrivelse

Ni-MH boremaskine batteri renovering –  OBS! Dette er en renovering, det betyder at vi udskifter batteriet i din gamle batterikasse.

Vi kan renovere de fleste Ni-MH boremaskine batterier, skriv til os hvis din model ikke er oprettet her på siden (vi opretter løbende når vi får nye ind til renovering), så kan vi sikkert lave den alligevel.

Specifikationer på det originale batteri:

12V eller 18V Ni-mh boremaskine batteri -3 Ah

Blandt andet følgende modeller: Bosch, DeWalt, Makita m.fl.

Sådan sender du dit Ni-MH boremaskine batteri til renovering:

  1. Vælg og bestil det batteri, der passer dig.
  2. Du modtager i bunden af din ordrebekræftelse et link til at udskrive en pakkelabel, den skal blot printes ud, tapes på pakke og afleveres på dit nærmeste posthus.
  3. Når vi modtager dit batteri renoverer vi det hurtigst muligt, vores ventetid fremgår i bunden af hjemmesiden.
  4. Når renoveringen er færdig bliver det sendt retur til dig så godt som nyt.

Med en Ni-MH boremaskine batteri renovering kan du spare op til 50% i forhold til at købe et nyt. Vi kan også opgradere batteriet så du kan køre længere på en opladning.

Er du i tvivl? Så kan du læse vores Batteriguide / FAQ ved at trykke her.

Hvorfor skal jeg renovere mit batteri i stedet for at købe et nyt?

Den mest åbenlyse grund til at renovere dit batteri er besparelsen i forhold til at købe et nyt. Dette er blandt andet muligt, fordi vi har mulighed for at genbruge flere elementer fra batteripakken under renoveringen. Foruden denne besparelse skåner vi også miljøet ved at genanvende så meget som muligt. Det, der ikke kan genanvendes, bliver selvfølgelig bortskaffet på korrekt vis. Hos os bliver dit batteri blandt andet renoveret med celler fra anerkendte producenter som Panasonic, Sanyo, LG, Samsung osv. Vi bruger kun disse kvalitetsceller, da disse overholder vores forventninger om levetid, ydelse og vigtigst af alt, fordi sikkerheden er i top.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse

18V, 12V

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Renovering af Ni-MH boremaskine batteri”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go to Top