Renovering af 36V Mustang elcykel batteri

From: kr. 2.499,00 inkl. moms

OBS! Dette er en renovering, det betyder at vi udskifter batteriet i din gamle batterikasse.

Kan dit Babboe Qwic batteri ikke mere? Måske kan det ikke tænde, lade eller køre så langt som det plejede? Bestil en renovering af dit gamle batteri og få et så godt som nyt tilbage så du er køreklar på ingen tid.

Læs mere om din renovering

Beskrivelse

Mustang elcykel batteri renovering – OBS! Dette er en renovering, det betyder at vi udskifter batteriet i din gamle batterikasse.

Hvad er en renovering?

Kan dit Mustang batteri ikke mere? Det kan være at det ikke kan oplade eller køre lige så langt som det plejer, eller måske er det bare gået helt dødt på grund af en vandskade eller andet.  Vi er eksperter i renovering af batterier og i de fleste tilfælde er det meget billigere (op til 50%) at fixe dit gamle batteri fremfor at købe et nyt. Når du sender dit batteri til renovering hos os, åbner vi kassen op og udskifter de celler der sidder indeni. Vi laver altså en helt ny batteripakke specielt til dit batteri og genbruger din gamle kasse. Så du får et batteri tilbage der ligner dit gamle, men som er i helt tip top stand og med 2 års garanti.

I mange tilfælde er der plads til at sætte en større batteripakke ind end der originalt kommer fra producenten, og derfor kan du vælge at opgradere dit batteri når du sender det ind så du kan køre meget længere på en opladning. Du vælger blot her på siden den størrelse batteripakke som du ønsker at vi sætter i (Ah).

Information om batteriet: 

 • Lithium Ion Batteri
 • YOKU – Bodo
 • YK3610ZFFR1, YK3610ZELR2, YK3610ZFFR1YK, YK3608ZFFR1
 • Spec: 10.4Ah/ 36V  – 374.4Wh (SY)
 • Passer til Mustang Devotion, Elegance og Passion elcykler, samt nogle af de nyere modeller fra Kvickly.
 • Størrelse: 36,5c, x 15cm x 5cm
 • Opladerstik: DC 2.5

Sådan sender du dit Mustang elcykel batteri til renovering:

 1. Vælg og bestil den batteripakke (Ah) du ønsker at vi sætter i dit batteri, alt efter hvilken kapacitet/opgradering du ønsker og hvor langt du har behov for at køre på en opladning.
 2. Du modtager i bunden af din ordrebekræftelse et link til at udskrive en pakkelabel, den skal blot printes ud, tapes på pakke og afleveres på dit nærmeste posthus. (HUSK at medsende din oplader)
 3. Når vi modtager dit batteri, renoverer vi det hurtigst muligt, vores ventetid fremgår i bunden af hjemmesiden.
 4. Når renoveringen er færdig bliver det sendt retur til dig så godt som nyt.

Haster din renovering?

Vi har normalt omkring 14 hverdages ventetid på renoveringer (Dette er vejledende, du kan se den aktuelle ventetid i bunden af hjemmesiden). Men vi forstår godt at der kan være nogle tilfælde hvor du hurtigt har brug for dit batteri for at hverdagen kan fungere, og derfor har vi et ekspres gebyr på 449,-  som du kan tilføje til din ordre. Med ekspres gebyret sørger vi for at dit batteri bliver et af de næste i køen og at vi hurtigst muligt laver din renovering.

Er du i tvivl? Så kan du læse vores Batteriguide / FAQ ved at trykke her.

Tænk grønt før du køber nyt

I en verden fuld af forbrug, ønsker vi at skabe fokus på den glæde der kan være i at give nyt liv til dit brugte batteri, hvorved du både sparer miljøet og din pengepung for mange penge. Den mest åbenlyse grund til at renovere dit batteri er besparelsen i forhold til at købe et nyt. Dette er blandt andet muligt, fordi vi har mulighed for at genbruge flere elementer fra batteripakken under renoveringen. Foruden denne besparelse skåner vi også miljøet ved at genanvende så meget som muligt. Det, der ikke kan genanvendes, bliver selvfølgelig bortskaffet på korrekt vis. Hos os bliver dit batteri blandt andet renoveret med celler fra anerkendte producenter som Panasonic, Sanyo, LG, Samsung osv. Vi bruger kun disse kvalitetsceller, da disse overholder vores forventninger om levetid, ydelse og vigtigst af alt, fordi sikkerheden er i top.

Yderligere information

Vægt 2 kg
Ønskede kapacitet

11,6Ah, 12,8Ah, 14Ah

Availability Now available in-store at
Tangmosevej 87G Køge 4600

Powered With Oliver Pos

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Renovering af 36V Mustang elcykel batteri”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go to Top