Det kan være svært og uoverskueligt at finde ud af hvilket batteri, der er det rigtige for dig, så her kan du se, hvad du skal kigge efter. De tre vigtigeste ting at kigge efter er:

 

 

  • Kapaciteten – Denne er typisk målt i ampere (A/Ah) eller miliampere (mAh) og er markeret med blå på billederne nedenfor.
  • Spændingen – Denne er målt i volt (V) og er markeret med grøn på billederne nedenfor.
  • Batteri typen – Dette indikerer hvilken batteri teknologi, der er anvendt. Mange af de nyere batterier er af typen LI-ION, men kan også være LIFEPO4 (LFP), NIMH, NI-CD, mm.

 

 

Du kan herunder se, hvad du skal bruge oplysningerne til på produktsiden.

 

Det du skal notere dig først, er spændingen (Volt). Vælg samme værdi i feltet “Spænding (Volt)”.

 

Det næste, du så skal gøre, er at indtaste den strøm (Ampere), som der står på dit batteri. Dette gør du i feltet “Strøm (Ampere)”.

Strømmen kan også være angivet i mAh, som betyder miliampere. Er dette tilfældet, skal tallet divideres med 1000, f.eks. 4500mAh/1000 = 4,5 Ah.

Så hvis vi tager det første billede som eksempel, så skal du vælge 24,0V ved feltet “Spænding (Volt)”

 

Hvis vi fortsat bruger det første billede som eksempel, vil der i det næste punkt “Strøm (Ampere)” skulle skrives 10.

 

Til sidst vælger du, om dit batteri er af typen LI-ION. Det skal stå på batteriet et sted (typisk på en label), men skulle det ikke være til at finde, eller er du i tvivl, så vælg ”Nej”.

 

I eksemplet med det første billede er batteriet et LFP batteri, og det er derfor ikke et Li-ion eller Lithium Ion. Derfor skal du vælge “Andet” i feltet “Batteri Type”.

 

I det sidste punkt “Ønsket Opgradering” vælger du, hvor stor en procentdel dit batteri skal opgraderes med. Dette kan du læse mere om i punktet opgradering herunder.

 

Du skulle gerne have valgt det korrekte batteri nu. Når du så har lagt det i kurven og betalt, vil du modtage en email med et link til din pakkelabel. Pak batteriet og evt. lader forsigtigt ned i en forsvarlig kasse og aflever pakken ved nærmeste indleveringssted. Så snart vi har modtaget batteriet, går vi i gang med renoveringen, og når vi er færdige, sender vi dit renoverede batteri retur til dig.

 

Hvis det stadig er ”sort snak” for dig, så ring eller skriv endelig til os. Der findes ingen dumme spørgsmål! Alternativt kan du tage et billede og sende det til os nederst på produktsiden.

 

Skulle det ske, at du har taget fejl af noget, så skal vi nok fange det og oplyse dig herom så hurtigt som muligt.