Vi får en del batterier ind på værkstedet til renovering hver dag og derfor er der en smule ventetid.

Når vi får et batteri ind, bliver det gennemgået og lagt i kø. Ventetiden varierer alt efter hvor meget der er inde i øjeblikket, men du kan altid se den aktuelle ventetid i bunden af vores hjemmeside. I ventetiden er der inkluderet den tid dit batteri ligger i kø, selve reparations / renoverings tiden samt afsluttende test som batteriet skal igennem hos os efter det er blevet repareret / renoveret. Disse afsluttende test kan tage op til 20 timer. Ud over ventetiden skal du regne med ca. 1 – 2 hverdage ekstra hvis batteriet skal sendes retur.

Vær opmærksom på at ventetiden er et estimat. Det er svært for os at give et specifikt tidspunkt, da det kommer an på hvor store og krævende de opgaver der ligger foran i køen er.

Når du kommer i kø til renovering modtager du en booking bekræftelse på mail, med et link til hvor du kan følge hvor langt dit batteri er i processen og du kan her holde øje med status løbende.

Hvis du efter den angivne ventetids periode ikke har hørt fra os og ønsker at høre status, bedes du sende os en e-mail til kundeservice@batteriservice.dk for at høre nærmere.