12V Lithium ion custom batteri

From: kr. 999,00 inkl. moms

Custom lavet 12V Lithium-ion batteri – vælg den batteripakke der passer dig. Kontakt for tilbud hvis du ønsker at vi bruger brugte og gennemtestede celler til en billigere pris.

Modelnummer 208 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Mangler du et 12V Lithium batteri til f.eks. din transportable højtaler, svejseanlæg, elbil til børn eller andet? Med batteri – Vi sætter den batteripakke i som du skal bruge, vælg blot den variant her på siden der passer dig. Vi kan også lave batteriet med brugte og gennemtestede celler til en billigere pris – kontakt os gerne for at få et tilbud på dette.

Specifikationer for 12V batteriet

  • 3S25A BMS for 12V Li-ion Battery
  • Udvendige mål: 151*65*94mm

Hvorfor købe et 12V Lithium ion batteri?

Står du med en transportabel højtaler, et svejseanlæg eller har du købt en elbil til børn, som mangler et batteri eller kan batteriet ikke trække så meget som det plejede? Så kan du hos os bestille et 12V Lithium ion batteri – Vi er eksperter i Lithium batterier og sætter selv den batteripakke i du skal bruge. Vælg mellem 3 forskellige kapaciteter her på siden, alt efter dit behov.

Spar penge med brugte celler

Når du køber brugte varer hos os, får du altid 6 måneders garanti så du sikrer dig en god købsoplevelse. Du kan vælge at købe dette batteri, hvor vi sætter brugte og gennemtestede batteri celler i, i stedet for nye. På denne måde sparer du mange penge på et batteri der fungerer næsten så godt som ny. Hvis du ønsker at vi sætter brugte celler i dit batteri i stedet, så kontakt os for at få et tilbud.

Yderligere information

Vægt 2 kg
Kapacitet

12,6v – 20,3Ah, 12,6v 22,4Ah, 12,6v 24,5 Ah

Availability Now available in-store at
Tangmosevej 87G Køge 4600

Powered With Oliver Pos

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “12V Lithium ion custom batteri”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

Go to Top