REPARATION AF BATTERI TIL ELCYKEL SØNDERJYLLAND

Reparation af batteri til elcykel Sønderjylland

reparation af batteri til elcykel Sønderjylland - gratis fragt i hele landet

Fordele ved at renovere fremfor at købe nyt

Send dit batteri til os på Sjælland med gratis fragt

Står du med et batteri til elcykel som er gået død, eller måske ikke kører som det plejer? På vores værksted har vi det nødvendige udstyr og ekspertisen til at få dit batteri i tip top stand på ingen tid. Selvom du bor i Sønderjylland kan du nemt og helt gratis sende dit batteri ind til os på Sjælland.

De fleste vælger at smide deres batteri ud og købe nyt når det ikke kan mere. Men du kan faktisk spare op til 50% ved at renovere dit batteri hos Batteri Service i stedet. Når du køber for over 1000,- (hvilket er vores minimumspris for renovering af batterier) så får du gratis fragt hos os, så du kan hurtigt og nemt sende dit batteri ind til os, lige meget hvor i landet du bor.

Når vi reparerer dit batteri, så får du et batteri som er som nyt indvendigt, men indkapslingen og kassen er den samme. Når vi får dit batteri ind på vores værksted, åbner vi batterikassen op og fjerner de defekte battericeller hvorefter vi bygger en helt ny batteripakke og sætter ind i stedet for. Vi udskifter som regel alle cellerne på en gang, da det ikke kan betale sig at skifte et par enkelte celler.

En ekstra gode ved at renovere dit batteri er, at du i mange tilfælde også kan opgradere kapaciteten/amperetimer. I nogle tilfælde kan du øge kapaciteten med over 50%. Dette gør, at du kan cykle meget længere imellem opladninger. Du vælger selv, hvor meget du ønsker, at dit batteri skal opgraderes i punktet “ønsket opgradering” på den indleveringsseddel du modtager via mail efter du har betalt her på siden.

Når du har bestilt din renovering og vi modtager det med posten (eller i hånden hvis du kommer personligt og afleverer), ligger vi det i kø sammen med de andre batterier der er inde til renovering.

Når det er din tur i køen, tager vi et kig på den indleveringsseddel du har udfyldt så vi ved hvad dine ønsker er. Hvis det er aftalt, ringer vi dig op når vi har taget et kig på dit batteri og aftaler sammen hvad der kan gøres. Ellers går vi straks i gang med at renovere dit batteri efter de indikerede ønsker.

Når vi renoverer dit batteri, så får du et batteri som er som nyt indvendigt, men indkapslingen og kassen er den samme. Når vi får dit batteri ind på vores værksted, åbner vi batterikassen op og fjerner de defekte battericeller hvorefter vi bygger en helt ny batteripakke og sætter ind i stedet for. Vi udskifter som regel alle cellerne på en gang, da det ikke kan betale sig at skifte et par enkelte celler.

En ekstra gode ved at renovere dit batteri er, at du i mange tilfælde også kan opgradere kapaciteten/amperetimer. I nogle tilfælde kan du øge kapaciteten med over 50%. Dette gør, at du kan cykle, køre, bore osv. meget længere imellem opladninger. Du vælger selv, hvor meget du ønsker, at dit batteri skal opgraderes i punktet “ønsket opgradering” på den indleveringsseddel du modtager via mail efter du har betalt her på siden.

Skulle vi til gengæld mod forventning ikke kunne renovere dit batteri, koster det dig ikke noget og du bestemmer selv, om du vil have det retur, eller om vi skal bortskaffe det for dig.

Hvordan bestiller jeg en reparation af batteri til elcykel Sønderjylland?

Der er 3 måder hvorpå du kan få renoveret dit batteri hos os, fra Sønderjylland alt efter hvor meget du ved om dit batteri og hvad der er nemmest for dig. Renoveringen du får er den samme, lige meget hvilken indgangsvinkel du tager.

Find dit batteri
og bestil

Du kan finde dit batteri i vores liste over renoveringer vi har lavet her. Så kan du se hvilke batteripakker vi kan lave til netop dit batteri og bestille den specifikke renovering du ønsker. Herefter, modtager du en pakkelabel til at sende batteriet ind til os.

Standard
bestilling

Hvis du ikke kan finde dit batteri i vores liste, kan du lave en standard bestilling her, ved at indtaste hvor mange volt (V) batteriet er på og den ønskede kapacitet (Ah) batteriet skal have. Herefter modtager du pakkelabel til at sende batteriet ind til os.

Få sendt
et tilbud

Hvis du er i tvivl om vi kan lave dit batteri eller du ikke kan finde den på listen, så kan du altid tage et billede af informationerne på batteriet, sende det til os og få et tilbud af os.

Har du spørgsmål? Se vores guide og FAQ

Få svar på alle dine spørgsmål om hvordan vi kan hjælpe dit batteri, hvordan en renovering foregår, hvordan du sender det ind og hvad fordelene er her i vores batteri guide.

Det siger vores kunder om os

Super service findes stadig

“Efter behagelig samtale med firmaet må jeg sige sikke en service alle aftaler overholdt så tak for hjælpen vender helt sikkert tilbage en anden gang og vil gerne fremhæve firmaet til mine bekendte.”

Super service findes stadig

Super god oplevelse og service. Ikke en finger at sætte

Hurtigt og til aftalt fornuftig pris.

Havde problemer grundet kortslutning af ladeindgang til batteri. Kontaktede firmaet og fik hurtigt svar at de kunne hjælpe.
Sendte batteriet onsdag og fik det, i repareret stand, retur lørdag, alt OK til aftalt og meget rimelig pris.
Vil til enhver tid anbefale firmaet.

Rigtig god service

Hej hedder peter møller. Nu har jeg fået lavet to ting mere i dette firma, et stort nyt batteri på 48v, en fejl på støm stik , blev lavet på 2 dage, så havede jeg det tilbage, købte en større lader, forkert stik, fik det skiftet hos dem De fik det d.17-12 fik det retur d. 19-12 og prisen uhørt lav med porto. Jeg laver ikke reklame, har intet med firma at gøre, Mener bare ikke folk skal snydes, der findes mange der bare tage kassen for alt for lidt hjælp, til deres problem, ringg og snak med dem . håber det kan hjælpe nogle. Mvh. Peter

Hurtig og effektiv

Jeg havde vrøvl med enten mit batteri til min el cykel eller opladeren. Flere fagkyndige mente det var mit batteri der skulle skiftes. Men batteri service så på det og opdagede det var en lille fejl i opladeren. Hurtig og effektiv 😊

Det var fantastik

“Det var fantastik, at få en i røret der sagde: ja,det klarer jeg. Jeg havde haft 20, der sagde, at de kunne desværre ikke hjælpe mig. Jeg er så glad for, at jeg ringede til Batteiservice.”

Er du
i tvivl?

Vi står klar til at vejlede dig alle hverdage fra 12.00 – 15.00.
Vi glæder os til at høre fra dig.