Bestil Batteri Renovering2022-06-10T13:41:14+01:00

Batteri Renovering

From: kr. 1.749,00 inkl. moms

Bestil en renovering af dit batteri og få et batteri, der er så godt som nyt! Vi renoverer næsten alle batterier til El-cykler, el scootere, golfvogne m.m.

Spar op til 50% i forhold til et nyt og opgrader op til 50% for længere levetid pr. opladning og endda samtidig med, at du skåner miljøet.

Er du i tvivl, kan du se vores guide her, eller du kan sende os et billede af informationerne på batteriet og få et tilbud her.

Du kan også få et overblik ved at se alle vores priser her.

  • 2 års garanti på alle batteri renoveringer.
  • Mulighed for opgradering
  • Miljøvenligt
  • Lang levetid
  • Vi anvender dele fra anerkendte producenter såsom Samsung, Panasonic og LG.

Beskrivelse

Få en batteri renovering, skån miljøet og spar op mod 50%!

Bestil en batteri renovering i dag og vær køreklar igen på ingen tid! Husk at vi giver 2 års garanti på alle vores batteri renoveringer, så du er sikret en god købs oplevelse hos os. Læs mere om vores garanti her.

Kan dit batteri til elcykel, el scooter, golfvogn eller andet, ikke mere? Måske er det gået helt dødt, fået vandskade eller kører eventuelt bare ikke så godt som det plejede førhen. De fleste vælger at smide deres batteri ud og købe et nyt når batteriet ikke længerer fungerer optimalt. Det syntes vi er synd, for det er i langt de fleste tilfælde faktisk meget billigere at renovere batteriet i stedet for, og samtidig er det mere miljøvenligt, da vi sørger for at de dele der bliver skiftet ud i batteriet, så vidt muligt bliver genanvendt.

Hvilke batterier kan i renovere?

Vi kan lave batteri renovering af stort set alle batterier til elcykler. Du kan se en liste over de batterier vi allerede har renoveret her. Vi har erfaring med renovering af batterier til blandt andet; elcykler, elektriske skateboards, elektriske scooters, plæneklippere, golfvogne. Hvis du ikke kan finde dit batteri på siden, betyder det dog ikke at vi ikke kan renovere dit batteri, du er altid velkommen til at sende os en mail med informationerne på dit batteri, så udregner vi et tilbud til dig.

Hvordan bestiller jeg en batteri renovering?

Der er 4 måder hvorpå du kan få renoveret dit batteri hos os alt efter hvor meget du ved om dit batteri og hvad der er nemmest for dig. Renoveringen du får er den samme, lige meget hvilken indgangsvinkel du tager. Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl kan du altid skrive til os eller få svar på de mest almindelig spørgsmål i vores batteriguide her.

  • Standard bestilling – Hvis du kender informationerne på dit batteri, kan du købe renoveringen direkte her på denne side ved at indtaste hvor mange Volt batteriet er på og den ønskede kapacitet (Ah) batteriet skal have. Når du har betalt, modtager du en pakkelabel og en indleveringsseddel på mail, så du kan sende dit batteri ind til os. Vær opmærksom på at priserne er vejledende, da nogle modeller kan være mere krævende at renovere og dermed er prisen højere.
  • Find dit batteri – Du kan finde dit batteri i vores liste over renoveringer vi har lavet her. Så kan du se hvilke batteripakker vi kan lave til netop dit batteri og bestille den specifikke renovering du ønsker. Når du har betalt, modtager du en pakkelabel og en indleverings seddel på mail, så du kan sende dit batteri ind til os.
  • Få sendt et tilbud – Hvis du er i tvivl om vi kan lave dit batteri eller du ikke kan finde den på listen, så kan du altid tage et billede af informationerne på batteriet, sende det til os og få et tilbud her.
  • Kom forbi! – Hvis alt det her stadig ikke helt giver mening for dig, så er du også altid velkommen til at møde personligt op med dit batteri på vores værksted, så tager vi et kig på det sammen og finder ud af hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan altid komme forbi vores værksted på Tangmosevej 87G, 4600 Køge, alle hverdage mellem 9:00 – 16:00.

Hvordan foregår en batteri renovering?

Når du har bestilt din renovering og vi modtager det med posten (eller i hånden hvis du kommer personligt og afleverer), ligger vi det i kø sammen med de andre batterier der er inde til renovering. Når det er din tur i køen, tager vi et kig på den indleveringsseddel du har udfyldt så vi ved hvad dine ønsker er. Hvis det er aftalt, ringer vi dig op når vi har taget et kig på dit batteri og aftaler sammen hvad der kan gøres. Ellers går vi straks i gang med at renovere dit batteri efter de indikerede ønsker.

Når vi renoverer dit batteri, så får du et batteri som er som nyt indvendigt, men indkapslingen og kassen er den samme. Når vi får dit batteri ind på vores værksted, åbner vi batterikassen op og fjerner de defekte battericeller hvorefter vi bygger en helt ny batteripakke og sætter ind i stedet for. Vi udskifter som regel alle cellerne på en gang, da det ikke kan betale sig at skifte et par enkelte celler.

En ekstra gode ved at renovere dit batteri er, at du i mange tilfælde også kan opgradere kapaciteten/amperetimer. I nogle tilfælde kan du øge kapaciteten med over 50%. Dette gør, at du kan cykle, køre, bore osv. meget længere imellem opladninger. Du vælger selv, hvor meget du ønsker, at dit batteri skal opgraderes i punktet “Ønsket Opgradering” på den indleveringsseddel du modtager via mail efter du har betalt her på siden.

Skulle vi til gengæld mod forventning ikke kunne renovere dit batteri, koster det dig kun fragten og du bestemmer selv, om du vil have det retur, eller om vi skal bortskaffe det for dig.

OBS! Vær opmærksom på at i nogle tilfælde kan det være nødvendigt at frakoble batteri indikatoren helt (der hvor du kan se hvor meget strøm der er på dit batteri) for at lave en renovering. Men du vil dog stadig kunne set hvor mange procent strøm der er på batteriet, på dit cykel display.

Hvordan sender jeg batteriet til jer?

Når du har bestilt din batteri renovering her på siden og har betalt, så modtager du via mail en pakkelabel, der klistres udenpå kassen og en indleveringsseddel som skal udfyldes og ligges med ind i pakken (Vi har gratis fragt når du køber en renovering over 1000,- hvilket de fleste renoveringer er). Sørg for at batteriet er pakket godt ind i stødabsorberende materiale som bobleplast, så det ikke tager skader af slag mm. under fragten. Når du har pakket batteriet og din oplader (samt nøgle hvis batteriet har tændingslås) og sat pakkelabelen på, så kan du aflevere pakken ved nærmeste Post Nord indlevering. Når vi modtager din pakke, bliver dit batteri lagt i kø hos os sammen med de andre batterier der er sendt ind. Når dit batteri er færdigt renoveret, sender vi det tilbage til dig igen (medmindre det er aftalt at du selv ønsker at afhente det).

OBS! – Vær opmærksom på at priserne er vejledende, ved nogle modeller kan prisen f.eks. være højere da de er mere krævende at renovere.

Yderligere information

Vægt 1 kg
Volt

14,8V / 16,8V Max, 24V / 29,4V Max, 36V / 42V Max, 48V / 54,6V Max, 60V / 67,2V Max, 72V / 84V Max

Amperetimer (Ah)

8,7Ah, 9,6Ah, 10,5Ah, 11,6Ah, 12,8Ah, 14Ah, 16Ah, 17,5Ah, 20Ah, 21Ah, 23Ah, 24,5Ah, 25,6Ah, 28Ah, 40Ah, 60Ah, 80Ah

Availability Now available in-store at
Tangmosevej 87G Køge 4600

Powered With Oliver Pos

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Batteri Renovering”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *