Den mest åbenlyse grund til at renovere dit batteri er besparelsen i forhold til at købe et nyt. Dette er blandt andet muligt, fordi vi har mulighed for at genbruge flere elementer fra batteripakken under renoveringen.

Foruden denne besparelse skåner vi også miljøet ved at genanvende så meget som muligt. Det, der ikke kan genanvendes, bliver selvfølgelig bortskaffet på korrekt vis.

Renovering eller reparation? Det er muligt at reparere dit batteri i stedet for en komplet renovering, men der er en kæmpe forskel på, hvad du får for pengene. Ved en reparation skifter man kun den enkelte defekte del og ikke andet. Det betyder, at du vil få dit gamle batteri til at virke igen, men resten af indmaden er stadig lige så slidt. Derimod ved en renovering får du skiftet al indmaden i batteriet, og det svarer derfor til et nyt batteri, hvor batterikassen er genbrugt.

Hos Batteriservice foretrækker vi at lave renoveringer frem for reparationer, da det ikke er til at sige, hvor lang tid et repareret batteri holder, før der er noget nyt, der går i stykker.

Hos os bliver dit batteri blandt andet renoveret med celler fra anerkendte producenter som Panasonic, Sanyo , Samsung osv. Vi bruger kun disse kvalitetsceller, da disse overholder vores forventninger om levetid, ydelse og vigtigst af alt, fordi sikkerheden er i top.

Du har desuden muligheden for at få opgraderet dit batteri i samme omgang, hvilket kan give op til dobbelt så lang batterilevetid.