Mød vores team!

Velkommen til BatteriService! Vi er et elektronik værksted beliggende i Køge, hvor vi med stor passion bruger det meste af vores tid på at renovere batterier til blandt andet elcykler, el-løbehjul og segboards. Vi går meget op i at levere en god oplevelse til dig som kunde, og gør vores bedste for at kunne levere en god service og en pris der er til at have med at gøre.

Her på shoppen finder du et stort udvalg af e-mobilitet og batterier, både helt nyt men også brugt, da vi syntes at genbrug er vejen frem! I en verden fuld af forbrug, ønsker vi at skabe fokus på den glæde der kan være i at give nyt liv til f.eks dit brugte batteri, hvorved du både sparer miljøet og din pengepung for mange penge.

Vi er elektronik nørder og elsker det vi laver, hvilket også afspejles i den service vi leverer.

Patrick Kronholm SørensenDirektør & batteri ekspert
Hej! Når du besøger os på værkstedet i Køge er det mig der står for reparation og renovering af dine batterier. Med mine flere års erfaring og store passion indenfor branchen kan du trygt efterflade dine batterier hos mig. Når du ringer ind til batteriservice er det mig der tager telefonen og står klar til at rådgive dig.
Emma Magnethi DalgaardMediegrafiker elev
Hej! Jeg er mediegrafiker elev, og når jeg ikke sidder inde på kontoret og opdaterer vores hjemmeside, eller laver smukke annoncer, så er jeg ude og tage billeder til vores Instagram profil eller pakker ordrer. Nogle gange hvis jeg er heldig for jeg også lov til at teste batterier inde på værkstedet eller hjælpe til med andre små opgaver.

Er du
i tvivl?

Vi står klar til at vejlede dig alle hverdage fra 9.00 – 17.00.
Vi glæder os til at høre fra dig.