Få et tilbud på batteri renovering

Vil du gerne have renoveret dit batteri, men er i tvivl om hvilket batteri du skal vælge, eller kan du ikke finde dit batteri inde på siden?

Så kan du udfylde formularen herunder, tage et billede af dit batteri og dets klistermærker / info, med din mobil/tablet og uploade det. Du vil herefter modtage et tilbud på en renovering og evt. opgradering af dit batteri. Har du andre forespørgsler kan du også benytte kontaktformularen herunder.

For at kunne give et tilbud skal vi bruge:

  • Et billede hvor man se hele batteriet.
  • Et tydeligt billede tæt på af de informationer der står på batteriet.
  • En beskrivelse af de problemer du oplever med batteriet.

    Forskellige modeller af elcykel batterier på hvid baggrund

    Hvilke batterier kan i renovere?

    Vi kan lave batteri renovering af stort set alle batterier til elcykler. Du kan se en liste over de batterier vi allerede har lavet, i vores renoverings oversigt. Vi har erfaring med renovering af batterier til blandt andet; elcykler, golfvogne, løbehjul, skateboard, scooter, plæneklippere.

    De fleste nyere batterier er mulige at renovere, og i mange tilfælde er det betydeligt billigere end at købe nyt. Hvis du ikke kan finde dit batteri på siden, betyder det dog ikke, at vi ikke kan renovere dit batteri. Du er altid velkommen til at sende os en mail med informationerne på dit batteri, så udregner vi et tilbud til dig.

    Fordele ved at renovere fremfor at købe nyt

    Er du
    i tvivl?

    Du kan ringe til os i hverdage mellem 12.00 – 14.00. Eller komme og besøge os på værkstedet i Køge, hverdage mellem 09.00 – 16.00 (Fredage til kl. 15).