Udskiftning af batteri i trimmer / barbermaskine – Panasonic – ER1610 – ER1611

kr. 649,00 inkl. moms

OBS! Dette er en renovering, det betyder at vi udskifter batteriet i din gamle trimmer / barbermaskine.

Kan dit Barbermaskine batteri ikke mere? Måske kan det ikke tænde, lade eller yde så meget som det plejede? Bestil en renovering af dit gamle batteri og få et så godt som nyt tilbage så du er køreklar på ingen tid.

Vi kan lave disse to modeller ER1610 – ER1611 – Hvis du har en lignende model er du velkommen til at kontakte os da der er stor chance for at vi også kan lave dit.

Modelnummer 178 Kategorier: ,

Beskrivelse

OBS! Dette er en renovering, det betyder at vi udskifter batteriet i din gamle trimmer / barbermaskine.

Udskiftning af batteri i Panasonic trimmer / barbermaskine – Vi kan lave disse to modeller ER1610 – ER1611 – Hvis du har en lignende model er du velkommen til at kontakte os da der er stor chance for at vi også kan lave dit.

vad er en renovering?

Kan dit barbermaskine batteri ikke mere? Det kan være at det ikke kan oplade eller yde så meget som det plejer, eller måske er det bare gået helt dødt på grund af en vandskade eller andet.  Vi er eksperter i renovering af batterier og i de fleste tilfælde er det meget billigere (op til 50%) at fixe dit gamle batteri fremfor at købe et nyt. Når du sender dit batteri til renovering hos os, åbner vi kassen op og udskifter de celler der sidder indeni. Vi laver altså en helt ny batteripakke specielt til dit batteri og genbruger din gamle kasse. Så du får et batteri tilbage der ligner dit gamle, men som er i helt tip top stand og med 2 års garanti.

Sådan sender du dit Panasonic ER1610 – ER1611 barbermaskine batteri til renovering:

  1. Vælg og bestil det batteri, der passer dig.
  2. Du modtager i bunden af din ordrebekræftelse et link til at udskrive en pakkelabel, den skal blot printes ud, tapes på pakke og afleveres på dit nærmeste posthus.
  3. Når vi modtager dit batteri renoverer vi det hurtigst muligt, vores ventetid fremgår i bunden af hjemmesiden.
  4. Når renoveringen er færdig bliver det sendt retur til dig så godt som nyt.

Med en Panasonic ER1610 – ER1611 barbermaskine batteri renovering kan du spare op til 50% i forhold til at købe et nyt. Vi kan også opgradere batteriet så du kan køre længere på en opladning.

Er du i tvivl? Så kan du læse vores Batteriguide / FAQ ved at trykke her.

Tænk grønt før du køber nyt

I en verden fuld af forbrug, ønsker vi at skabe fokus på den glæde der kan være i at give nyt liv til dit brugte batteri, hvorved du både sparer miljøet og din pengepung for mange penge. Den mest åbenlyse grund til at renovere dit batteri er besparelsen i forhold til at købe et nyt. Dette er blandt andet muligt, fordi vi har mulighed for at genbruge flere elementer fra batteripakken under renoveringen. Foruden denne besparelse skåner vi også miljøet ved at genanvende så meget som muligt. Det, der ikke kan genanvendes, bliver selvfølgelig bortskaffet på korrekt vis. Hos os bliver dit batteri blandt andet renoveret med celler fra anerkendte producenter som Panasonic, Sanyo, LG, Samsung osv. Vi bruger kun disse kvalitetsceller, da disse overholder vores forventninger om levetid, ydelse og vigtigst af alt, fordi sikkerheden er i top.

Yderligere information

Vægt 2 kg
Availability Now available in-store at
Tangmosevej 87G Køge 4600

Powered With Oliver Pos

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Udskiftning af batteri i trimmer / barbermaskine – Panasonic – ER1610 – ER1611”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go to Top