Tlf: 61 10 46 00 (Telefontid - Hverdage fra 12.00 - 15.00)|kundeservice@batteriservice.dk

Segboard urbanglide 6,5″ lite sort

From: kr. 900,00

Stilrent og sikkert 6,5 tommer sort segboard – Med tryksensitive fodplader der giver dig fuld kontrol over dit segboard. Kør op til 10-20 km på en opladning. Sælges både som ny eller brugt model med 6 måneders garanti.

Beskrivelse

Gør transporten sjov med et 6,5 tommer sort segboard! Dette stilrene segboard giver dig med de tryksensitive fodplader, fuld kontrol over køreretningen ved hjælp af det dobbeltafbalancerende teknologisystem. Segboardet er opladet i løbet af 2-3 timer, hvorefter du er klar til at tage på eventyr med det kraftige Litium batteri der kan køre helt op til 10-20 km på en opladning.

Specifikationer:

  • Max hastighed: 15 km/t
  • Hjul størrelse: 6,5 tommer
  • Vægt: 7,5 kg
  • Lys: led lys foran
  • Max belastning: 100 kg
  • Opladningstid: 4 timer
  • Rækkevidde: Op til 10-20 km.
  • CE godkendt og RoHS certificeret Segboard.

Køb brugt med garanti og spar penge

I en verden fuld af forbrug ønsker vi at skabe fokus på den glæde der kan være i at give nyt liv til de brugte ting, som f.eks. et segboard, en el cykel eller et batteri. Vi er eksperter i batteri renovering, og derfor sætter vi mange af vores brugte varer i stand og gennem tester dem så du kan få glæde af det til en billigere pris. Mange af vores brugte og demo modeller er næsten som nye og har kun et par kosmetiske fejl der gør at de ikke kan sælges som nye. Når du køber brugte varer hos os, får du altid 6 måneders garanti så du er sikret en god købsoplevelse.

Transformer dit 6,5 tommer sort segboard til en Gokart!

Gør segboard oplevelsen sjovere med en Gokart Adapter. Med en Gokart Adapter kan du omdanne dit segboard til en Gokart og køre ræs med dine venner. Nemt at montere og fås både som almindelige eller med offroad hjul. Ideel til dig der ikke helt har styr på balancen endnu når du kører på dit segboard – med gokart adapteren kan du nyde køre oplevelsen mens du sidder ned. Find din segboard Gokart adapter her.

 

Yderligere information

Vægt 2 kg
Stand

Ny, Demo/brugt – god stand, Demo/brugt – slidt stand

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Segboard urbanglide 6,5″ lite sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go to Top