Tlf: 61 10 46 00 (Telefontid - Hverdage fra 12.00 - 15.00)|kundeservice@batteriservice.dk

Hummer Segboard 3.0 – Rød

kr. 2.995,00

Tilgængelig på restordre

Det nye Hummer Segboard 3.0 i rød er smart, sikkert og stilfuldt. Med offroad-dæk til terrænkørsel. Sikkerhedscertificeret Segboard, som er et højkvalitetsprodukt med et langtidsholdbart batteri! Den trykfølsomme pedal sikrer fuld kontrol over dit Segboard. Det automatiske balancesystem er lavet af robuste materialer, der kan modstå slid og daglig brug. Rækkevidde på ca. 15 kilometer, når fuldt opladet. Mulighed for selvdiagnostisering med tilhørende App. Med trådløs Bluetooth højtaler.

OBS! – Tilgængelig som bestilling fra fjernlager – Leveringstid er 4-5 hverdage.

Tilgængelig på restordre

Modelnummer 131 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Hummer Segboard 3.0 – Rød

Velegnet til dig, der ønsker et ekstraordinært Segboard, der kan klare alle udfordringer!
Det nye Hummer Segboard 3.0 er smart, sikkert og stilfuldt. Det unikke ved dette board er offroad-dækkene, som kan være udfordrende på græs, grus og andet Kørsel i terræn Samtidig får du et sikkerhedscertificeret Segboard, som er et højkvalitetsprodukt med et langtidsholdbart batteri! Den trykfølsomme pedal sikrer fuld kontrol over dit Segboard. Det automatiske balancesystem er lavet af robuste materialer, der kan modstå slid og daglig brug. Hummer bruger kraftfulde og vigtigst af alt sikkerhedscertificerede lithium-ion-batterier, som kan rejse 15 kilometer, når de er fuldt opladede. Dit Hummer-board er fuldt opladet på 3 timer. Dette Hummer Segboard 3.0 er produceret i 3 forskellige specielle design farver, med et cool og smart udseende!

 • CE godkendt og RoHS certificeret Segboard.
 • Brandsikkert!
 • Aluminium stel
 • Tilhørende App (Gyroor app-store)
 • RGB belysning (lav din egen farve via App’en)
 • Max vægt 120 kg
 • 700W Motor
 • 8.5 tommer hjulstørrelse – perfekt til alt terræn
 • 36V Lithium-Ion 4400 mAh batteri
 • Rækkevidde ca. 12-15 km
 • Max hastighed 15 km/t
 • Oplades på kun 3 timer

Smart og sikkert

Tjek nemt selvbalancen på dit Hummer segboard 3.0 rød via appen på din smartphone. Segboardet har en integreret batteriniveauindikator, advarselssignal og muligheder for selvdiagnose, der giver sikkerhedsbonuspoint. Teknologi: To kraftige motorer kører dig sikkert og hurtigt med en tophastighed på 15 km/t, ingen punktering af gummidæk og en batterilevetid på op til 15 km på en enkelt opladning. Auto-balance-funktion: Hummer 3.0 opretholder auto-balance, mens den understøtter kørsel. Perfekt rækkevidde, men også ideel til børn og begyndere. Fordele: Nyd din yndlingsmusik, mens du kører via Bluetooth med indbygget trådløs Bluetooth-højttaler. Kørestil: Ved hjælp af LED-forlygter kan du vælge lige præcis den farve, du skal bruge, mens du kører, bruge appen og vælge et cool look til din kørsel. De virker, når de er tændt, når de ændrer den maksimale hastighed.

Yderligere information

Vægt 10 kg
Stand

Ny, Brugt / Demo – God stand, Brugt / Demo – Slidt

Farve

Sort, Rød, Grøn, Hvid

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hummer Segboard 3.0 – Rød”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

Go to Top