Tlf: 61 10 46 00 (Telefontid - Hverdage fra 12.00 - 15.00)|kundeservice@batteriservice.dk

Hummer 2.0 Segboard

From: kr. 1.399,00

Er du klar til at møde de fleste udfordringer og give dine venner baghjul med 8,5-tommer overdimensionerede hjul, som også er off-road og kan køre i det mest udfordrende terræn.

Modelnummer 061 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Hummer Segboard 2,0 – 8,5 tommer.

Specifikation:
CE-certificeret og RoHS-certificeret Segboard.
Brandforebyggelse!
Maksimal vægt 100 kg
2x 350= 700W motor
8,5 tommer hjulstørrelse egnet til alle terræner
36V Li-ion 4400 mAh batteri Rækkevidde på omkring 12-15 kilometer
Maksimal hastighed 15 km/t Oplad på kun 3 timer

Hummer Segboard 2.0

Gorunner Hummer Segboard 8.5″ 2.0 er en ny specialdesignet version, der er velegnet til alle terræner og overflader. Produktet er udviklet med 8,5 tommer store dæk, som nemt kan køre i græs, grus og mudder. Derudover giver store hjul En utrolig behagelig køreoplevelse, som gør det muligt at stå på Segboardet i flere timer. Derudover er Hummer Segboard 2.0 udstyret med et indbygget lys, der kan producere kølige pletter i mørket, som aktiveres, så snart du rører ved det trykfølsomme board. Hummer Segboard 2.0 har hele 700 watt (2 x 350w), hvilket gør det til et kraftigt Segboard. Koblet med store hjul er der næsten ingen udfordringer, som dette Segboard ikke kan klare.

Pris og kvalitet hænger normalt sammen: Som mange andre produkter hænger pris og kvalitet normalt sammen. Vi tror på det samme gør sig gældende i Segboards, og det har vi set mange eksempler på. Der er mange leverandører og mange rabathjemmesider, der tilbyder billige printkort. Hos batteriService vælger vi at placere vores printkortpriser i en god mellemting, så du som kunde kan opnå kvalitet, tryghed og tryghed til en fornuftig pris.

SEG Board Kart

Gør dit Segboard til en kart med dette innovative produkt, som nemt kan installeres på få minutter. Installationssættet gør dit Segboard ekstremt manøvredygtigt, nemt at kontrollere og giver en helt anden dimension til at køre på Segboard. Derudover anbefaler vi altid at købe Gokart, fordi den kan øge sikkerheden ved at sidde ned i stedet for at stå oprejst, da den nogle gange mister balancen på grund af vindstød og små bump. Vær opmærksom på at gokarten ofte giver ridser i segboardet.

 

Yderligere information

Vægt 2 kg
Stand

Ny, Brugt / Demo – God stand, Brugt / Demo – slidt

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hummer 2.0 Segboard”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go to Top