GoRunner Hjelm m. Lys – Sort

From: kr. 695,00 inkl. moms

Tilgængelig på restordre

GoRunner cykelhjelm med LED lys både foran og bagpå hjelmen, giver dig mere sikkerhed i trafikken samtidig med at den har et stilrent look. Ideelt til hverdagsbrug af el-løbehjul, el-cykler, segboards eller bare almindelig cykel. Hjelmen er af god kvalitet, den er robust og sidder tæt på hovedet for øget sikkerhed. Du får god ventilation gennem hjelmens luftkanaler, og så er den dejlig behagelig at have på grundet den bløde indvendige polstring.

Beskrivelse

Denne cykelhjelm med indbygget LED lys foran og bagpå er den ultimative hjelm til dig der både går op i sikkerhed, kvalitet og mode. Med dette lækre nordiske skater design er det ikke længere nødvendigt at skamme sig over cykelhjelmen. Tag på farten med god samvittighed og vær sikret i trafikken med kvalitets og robuste materialer. Med en cykelhjelm med integreret lys der sørger for at du bliver set på lang afstand. Hjelmen er CE godkendt og findes i 3 forskellige størrelser. Er du til et lysere look, kan du også vælge hjelmen i hvid her.

  • EN1078 godkendelse
  • Skaterdesign
  • Integreret LED lys for (hvidt) og bag (rødt)
  • CE-godkendt EN1078/16CFR1203
  • Vægt 340g
  • Emballage str. 21x16x26,5 cm – 548g
  • EAN 5700002236777

Hvilken størrelse skal jeg bruge?

Du kan finde din hjelm størrelse ved at måle rundt om hovedet fra det bagerste af hovedet til foran i panden. Du får det bedste resultat ved at måle lige over ørerne et par centimer over dine øjenbryn.

S: 51-54 cm
M: 55- 58 cm
L: 58-61 cm

Yderligere information

Vægt 0,5 kg
Størrelse

Small, Medium, Large

Availability Now available in-store at
Tangmosevej 87G Køge 4600

Powered With Oliver Pos

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “GoRunner Hjelm m. Lys – Sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

Go to Top