Tlf: 61 10 46 00 (Telefontid - Hverdage fra 12.00 - 15.00)|kundeservice@batteriservice.dk

GoRunner Gokart Offroad

From: kr. 495,00

Denne Offroad Segboard Gokart adapter er perfekt til dig der ønsker at transformere dit segboard til en hurtig og stabil racerbil der kan køre på hårdere terræn end vores almindelige model. Den indbyggede affjedring bag hver af de 2 håndtag gør køreoplevelsen ekstra behagelig og et robust terræn hjul hjælper med at køre nemmere på hårdere materialer og sørger for at du ikke skrider rundt.

OBS! – Segboard skal købes separat

Modelnummer 129 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Offroad Segboard Gokart til terrænkørsel

Denne offroad segboard Gokart adapter er perfekt til dig der ønsker at transformere dit segboard til en hurtig og stabil racerbil der kan køre på hårdere terræn end vores almindelige model. Den indbyggede affjedring bag hver af de 2 håndtag gør køreoplevelsen ekstra behagelig og et robust terræn hjul hjælper med at køre nemmere på hårdere materialer og sørger for at du ikke skrider rundt.

Vægt: 8 kg
Belastning: 120 kg
Justerbar passer til Segboards fra 6,5″- 10″

Tranformer dit segboard med en segboard gokart offroad adapter

Gør segboard oplevelsen sjovere med en tilpasset Gokart adapter. Transformer dit eget segboard til en racerbil, så du kan sidde ned mens du kører. Gokart adapteren er nem at sætte fast på segboardet med de tilhørende remme. Den er universel så den kan justeres så den passer til alle vores segboard modeller, store som små. Med adapteren bliver segboardet meget nemmere at styre og er ideel til dig der har svært ved at finde balancen, f.eks. ved vind eller forhindringer på vejen når du skal stå op på segboardet.

Segboard adapteren kan tåle en belastning på op til 120kg og er udstyret med en solid metalramme og et robust sæde.

Vær opmærksom på at segboardet ikke medfølger, denne skal købes separat. Se vores udvalg her.

Hvis du endnu ikke har fået anskaffet dig et segboard og allerede nu ved at du gerne vil have begge dele, så kan du købe Segboard + Gokart som et samlet sæt til en god pris her.

Den perfekte gave til de mindste

Segboardet er et super sjovt transportmiddel for de yngste eller de ældre barnlige sjæle. For de mindste hvor balancen endnu ikke helt er på plads (eller de ældre hvor balancen ikke er helt hvad den har været) , kan det være den ideelle gave med et segboard monteringssæt der gør det super nemt at styre og manøvrere rundt i stedet for at skulle stå op på boardet. Gør køreoplevelsen mere sikker og stabil med dette segboard sæde.

Se her i videoen hvordan Segboard Gokart Adapteren fungerer:

Montering af Segboard Gokart Offroad Adapter:

Yderligere information

Vægt 8 kg
Stand

Ny, Brugt / Demo – God stand, Brugt / Demo – Slidt, RCB Hovercart Pro – Demo – God stand, Ny – returvarer – ikke brugt men papkassen er ikke pæn

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “GoRunner Gokart Offroad”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

Go to Top