Beskrivelse

Tranformer dit segboard

Gør segboard oplevelsen sjovere med en tilpasset Gokart adapter. Transformer dit eget segboard til en racerbil, så du kan sidde ned mens du kører. Gokart adapteren er nem at sætte fast på segboardet med de tilhørende remme. Den er universel så den kan justeres så den passer til alle vores segboard modeller, store som små. Med adapteren bliver segboardet meget nemmere at styre og er ideel til dig der har svært ved at finde balancen, f.eks. ved vind eller forhindringer på vejen når du skal stå op på segboardet.

Segboard adapteren kan tåle en belastning på op til 120kg og er udstyret med en solid metalramme og et robust sæde.

Vær opmærksom på at segboardet ikke medfølger, denne skal købes separat. Se vores udvalg her.

Hvis du endnu ikke har fået anskaffet dig et segboard og allerede nu ved at du gerne vil have begge dele, så kan du købe Segboard + Gokart som et samlet sæt til en god pris her.

Den perfekte gave til de mindste

Segboardet er et super sjovt transportmiddel for de yngste eller de ældre barnlige sjæle. For de mindste hvor balancen endnu ikke helt er på plads (eller de ældre hvor balancen ikke er helt hvad den har været) , kan det være den ideelle gave med et segboard monteringssæt der gør det super nemt at styre og manøvrere rundt i stedet for at skulle stå op på boardet. Gør køreoplevelsen mere sikker og stabil med dette segboard sæde.

Se her i videoen hvordan Segboard Adapteren fungerer: