Batteri Renovering

Bestil et renoveret batteri og få et batteri, der er så godt som nyt! Vi renoverer alle batterier til El-cykler, El-løbehjul, El-værktøj, Robotplæneklippere osv.

Spar op til 50% i forhold til et nyt og opgrader op til 50% for længere levetid pr. opladning og endda samtidig med, at du skåner miljøet.

Er du i tvivl, kan du se vores guide HER, eller du kan sende os et billede af informationerne på batteriet og få et tilbud ved at klikke HER.

Volt (V)
Amperetimer (AH)
Indtast strøm
Amperetimer (AH) minimum value is 2.5
Batteri Type
Ønsket Opgradering
Varenummer (SKU): 001 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Få renoveret dit batteri, skån miljøet og spar op mod 50%!

Der kan være mange penge at hente på at få renoveret sit batteri frem for at købe et nyt. Derudover skåner du også miljøet, i det vi sørger for at de dele, der bliver skiftet, så vidt som muligt bliver genanvendt. Det betyder, at du vil få et batteri, som indvendigt er som nyt, men indkapslingen er den samme.

Vi kan renovere stort set alle batterier til el-løbehjul og el-cykler.

En ekstra gode ved at renovere dit batteri er, at du i mange tilfælde også kan opgradere kapaciteten/amperetimer I nogle tilfælde kan du øge kapaciteten med over 50%. Dette gør, at du kan cykle, køre, bore osv. meget længere imellem opladninger. Du vælger selv, hvor meget du ønsker, at dit batteri skal opgraderes i punktet “Ønsket Opgradering”.

Når varen er købt, modtager du en pakkelabel på mail. Du pakker derefter batteriet og laderen og afleverer pakken ved nærmeste Post Nord indlevering. Så snart batteriet er færdigt, vil vi sende det retur til dig klar til brug.

Skulle vi tilgengæld mod forventning ikke kunne renovere dit batteri, koster det dig ikke noget, og du bestemmer selv, om du vil have det retur, eller om vi skal bortskaffe det for dig.

Kan du ikke finde dit batteri, eller har du udfordringer med at vælge det rigtige, så se vores guide HER eller tag et billede af informationerne på batteriet, send det til os og få et tilbud ved at klikke HER

Denne guide er kun vejledende.

Yderligere information

Vægt 1 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Batteri Renovering”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go to Top