Tlf: 61 10 46 00 (Telefontid - Hverdage fra 12.00 - 15.00)|kundeservice@batteriservice.dk

Batteri Renovering

From: kr. 1.300,00

Bestil en renovering af dit batteri og få et batteri, der er så godt som nyt! Vi renoverer alle batterier til El-cykler, El-løbehjul, El-værktøj, Robotplæneklippere osv.

Spar op til 50% i forhold til et nyt og opgrader op til 50% for længere levetid pr. opladning og endda samtidig med, at du skåner miljøet.

Er du i tvivl, kan du se vores guide her, eller du kan sende os et billede af informationerne på batteriet og få et tilbud her.

Du kan også få et overblik ved at se alle vores priser her.

  • 2 års garanti på alle batteri renoveringer.
  • Mulighed for opgradering
  • Miljøvenligt
  • Lang levetid
  • Vi anvender dele fra anerkendte producenter såsom Samsung, Panasonic og LG.

Beskrivelse

Få en batteri renovering, skån miljøet og spar op mod 50%!

Bestil en batteri renovering. Der kan være mange penge at hente på at få renoveret sit batteri frem for at købe et nyt. Derudover skåner du også miljøet, i det vi sørger for at de dele, der bliver skiftet, så vidt som muligt bliver genanvendt. Det betyder, at du vil få et batteri, som indvendigt er som nyt, men indkapslingen er den samme.

Vi kan lave batteri renovering af stort set alle batterier til elcykler og el-løbehjul.

En ekstra gode ved at renovere dit batteri er, at du i mange tilfælde også kan opgradere kapaciteten/amperetimer I nogle tilfælde kan du øge kapaciteten med over 50%. Dette gør, at du kan cykle, køre, bore osv. meget længere imellem opladninger. Du vælger selv, hvor meget du ønsker, at dit batteri skal opgraderes i punktet “Ønsket Opgradering”.

Når varen er købt, modtager du en pakkelabel på mail. Du pakker derefter batteriet og laderen og afleverer pakken ved nærmeste Post Nord indlevering. Så snart batteriet er færdigt, vil vi sende det retur til dig klar til brug.

Skulle vi til gengæld mod forventning ikke kunne renovere dit batteri, koster det dig ikke noget, og du bestemmer selv, om du vil have det retur, eller om vi skal bortskaffe det for dig.

Kan du ikke finde dit batteri, eller har du udfordringer med at vælge det rigtige, så se vores guide her eller tag et billede af informationerne på batteriet, send det til os og få et tilbud her.

Vær opmærksom på at priserne er vejledende, ved nogle modeller kan prisen f.eks. være højere da de er mere krævende at renovere.

Yderligere information

Vægt 1 kg
Volt

14,8V / 16,8V Max, 24V / 29,4V Max, 36V / 42V Max, 48V / 54,6V Max, 60V / 67,2V Max, 72V / 84V Max

Amperetimer (Ah)

7,5Ah, 9Ah, 10Ah, 10,5Ah, 12Ah, 12,8Ah, 14Ah, 15Ah, 17,5Ah, 18Ah, 20Ah, 21Ah, 24,5Ah, 25Ah, 28Ah, 40Ah, 60Ah, 80Ah

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Batteri Renovering”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go to Top